Zi mare pentru “Monşer”!

image
Ȋnscrierea corectӑ a cӑrţii de poezie, Monşer cu Depozitul legal în Catalog BNR (dupӑ 1993), începând de azi, 01.11.2017.

Zi mare pentru preafrumoasa mea carte, Monşer! Ȋn sfârşit este înscrisӑ corect la Biblioteca Naţionalӑ a României. Azi s-a corectat anul editӑrii. Am avut nevoie de un an pentru a remedia erorile şi lipsa de profesionalism a editurii Grinta. E adevӑrat cӑ a fost greu de crezut cӑ o sӑ rӑzbesc. Editura Grinta SRL a comis, printre altele, infracţiunea de fals şi uz de fals, trimiţând Formularul CIP cu anul editӑrii în Pagina de titlu intenţionat eronat, 2017 în loc de 2016, blocând astfel cartea pentru orice concurs la care ar fi putut participa, ea fiind editatӑ şi tipӑritӑ în 100 exemplare la sfârşitul lunii octombrie 2016 şi lansatӑ în cadrul conferinţelor revistei Tribuna din 2-4 decembrie 2016.

E semnul cӑ pot realmente sӑ mӑ desprind de acest vis urât, cӑ urmeazӑ de rezolvat cartea Dincolo de piruete a cӑrei prefaţӑ am scris-o şi care nu apare nici mӑcar în Catalogul CIP al Bibliotecii Naţionale a României şi Cioburi de apӑ, ambele semnate de Valer Puia.

Monşer va fi reeditatӑ la editura mea, Klausenburg Publishing şi astfel voi deţine controlul total.

Mai jos e rӑspunsul BNR la Formularul CIP trimis de Editura Grinta S.R.L. doar în 27.03.2017, cu anul greşit al editӑrii, 2017.

CIP Haitchi-1

Mii de mulţumiri domnului Rӑzvan Dincӑ de la Serviciul Depozit legal – Departament Primiri, doamnei Laura Mӑrgӑrit de la Centrul Naţional ISBN-ISSN-CIP, doamnei Maria Rӑducu, noul manager interimar al Bibliotecii Naţionale a României, precum şi tuturor celor implicaţi.

Mult succes celor care au de rezolvat cӑrti editate la Grinta şi nu numai!
Spor la scris!

© Ioana HAITCHI, 01.11.2017, Klausenburg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s